сряда, 19 декември 2018 г.

Дядо Коледа ще се качи на Родопската теснолинейка


Дядо Коледа ще се качи на Родопската теснолинейка – единствената запазена в движение в цяла България, дни преди Рождество Христово, съобщиха организаторите на инициативата. С него ще бъдат Снежанка и джужетата. Присъствието им не просто ще направи още по-атрактивно пътуването с Малкото влакче,  те ще раздават и подаръци.  Ще се постараят да оставят един прекрасен спомен за забавно прекаран ден на всички малчугани.“В навечерието на Рождество Христово и Нова година Гражданско сдружение „За теснолинейката” кани малки и големи да се потопят в магията на Малкото влакче, пъплещо през три планини, две котловини, шест реки, седем градчета, множество села, тунели и мостове! Да изпратим заедно старата 2018 година по една от най-романтичните и красиви жп линии в България и света като си подарим това вълшебно пътуване само за 6,50 лв. в посока.
 Прочетете повече за теснолинейката в статията ни: "Теснолинейката - романтично пътешествие сред природата и...миналото"
Празничното приключение ще започне по традиция от гара Септември на 22.12.2018 г. в 08:45 ч. и ще продължи през целия ден на борда на влак „Родопи” – до крайната гара Добринище и обратно. По време на пътуването нашите гости ще се срещнат с Дядо Коледа, Снежанка и малките работливи джуджета. За малчуганите сме подготвили подаръци и изненади, така че не се колебайте и ги доведете. Уютните и топли вагончета, горещата пара и зимната гледка наоколо ще направят пътуването наистина приказно за децата и за вас – техните родители. Не се колебайте и си подарете това незабравимо пътешествие във времето в съботния 22-ри декември.
Малчуганите до 7-годишна възраст пътуват безплатно. За влак „Родопи” има връзка от и за гарите София, Пловдив и Пазарджик – сутринта и обратно вечерта. Може да се качите на влак от София, Пловдив, Пазарджик или от началната гара за теснолинейката – Септември. Може да пътувате до определена точка по маршрута или през целия ден до Пирин и обратно“, казаха организаторите.

 За теснолинейката прочетете и тези статии в блога ни:


За запитвания и резервации:

e-mail:
tc-andela@andela-bg.com
yundola@andela-bg.com
Телефон:
0354 19 222
0879 827 086
Банкова сметка:
УниКредит Булбанк АД
IBAN:  BG28  UNCR  7630  1076  2494  62
BIC:   UNCRBGSF
Facebook страницата на Туристически комплекс "Андела" разгледайте тук!

Няма коментари:

Публикуване на коментар