събота, 20 февруари 2016 г.

3 март - Подарете си незабравимо пътуване с теснолинейката "Юндола"

 Всички любители на Малката железница може да се качат на влак „Юндола“ навръх националния празник и навършването на 73­тата година от откриването на теснолинейката до Банско – 3­ти март 2016 година, предизвикваме всички любители на Малката железница заедно да се качим на влак „Юндола“ в 8:25 часа от Септември!


Снимка: БТА

Това е призивът на Кристиан Ваклинов и Ивайло Механджиев, които са сред най­сериозните радетели за съществуването на теснолинейката.

 Крайната цел ще бъде малко познатият град Якоруда, сгушен между Родопите и Рила, до който се достига през скалистото Чепинско дефиле, най­високата гара на Балканите, Осморката и двете Шестици по последната теснопътна жп линия у нас, обяснява Кристиан.

 След обяд и разходка поемаме обратно и в 18:35 часа вълшебството приключва в гара Септември­теснопътна. Нека бъдем заедно в този български ден на едно от най­красивите и български места – Родопа планина!  – Организаторите призовават: "Нека всички майки, бащи, баби, дядовци, лели, чичовци, стринки, деца, младежи, учители, ученици, приятели, двойки, единички и неспоменати да се чувстват поканени! Ще Ви чакаме!"




За пътуващите от Пазарджик:

Влакът е в 7:43 ч.

За пътуващите от Пловдив:

Влакът е в 7:00 ч.

За пътуващите от София:

Влакът е в 6:30 ч.

Обратно има връзка за София, Пловдив и Пазарджик в 18:51 ч.




 А защо не останете за по-дълго в тази райска част на България и не и не отседнете в туристически комплекс "Андела", намиращ се в местността Юндола (на която е и кръстена теснолинейката)? Ще се погрижим да отпразнувате подобаващо националния празник и да си отпочинете така, както заслужавате! В Юндола със сигурност ще се почувствате в хармония с природата и най-вече със себе си.



Оформление: Ния Горанова, Purple PR *

Източник: 
Big5.bg

Прочетете още:







За запитвания и резервации в Туристически комплекс "Андела":

e-mail:
tc-andela@andela-bg.com
yundola@andela-bg.com
тел: 0354 19 222
GSM: 0879 82-70-86

УниКредит Булбанк АД
BIC   UNCRBGSF
IBAN  BG28  UNCR  7630  1076  2494  62

Facebook на Туристически комплекс "Андела" разгледайте тук.

Twitter на Туристически комплекс "Андела" разгледайте тук.

Google+ на Туристически комплекс "Андела" разгледайте тук.

Blog  на Туристически комплекс "Андела" разгледайте тук.



Няма коментари:

Публикуване на коментар